Ruby on Rails developer (#159)(NL-UK)

Open Positions
CTO

Back to Careers

Department

Development

Location

Amsterdam, near CS

Job Information

Jij

Als ruby developer krijg je een breed takenpakket: van het ontwikkelen van nieuwe onderdelen van onze applicaties tot het doen van onderhoud in de bestaande code. Je ontwikkelt koppelingen met applicaties van derden, werkt aan onze webshops en bouwt bijvoorbeeld een mooie rapportage-­‐applicatie voor onze klanten. Je bent onderdeel van een klein team van ontwikkelaars en rapporteert aan de CIO.

De nadruk van het werk ligt op de back-­‐end. Uiteraard werk je veel samen met je andere collega’s (system admin, support, sales) binnen het bedrijf. Ook frontend werk en API werk komt er bij kijken.

Functie eisen

We zoeken een handige programmeur die er plezier in schept complexe functies zo simpel en logisch mogelijk te ontwikkelen. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied en weet deze op een praktische manier in het dagelijkse werk te gebruiken, werkt gestructureerd en houdt altijd de consequenties van je werk op lange termijn in de gaten. Je staat voor kwaliteit en vindt het leuk om een breed takenpakket te hebben: omdat we een klein bedrijf zijn, ben je betrokken bij zowel ontwikkelen, testen als debuggen.

Je bent gewend met een hoge mate van zelfstandigheid te werken,maar weet de goede momenten te kiezen om even te sparren over de te volgen route. Daarnaast ben je communicatief en heb je enige affiniteit met kaartverkoop/de culturele sector.

Opleiding: Minimaal HBO informatica of een gelijkwaardige opleiding.

Skills

  • Ervaring met object-­‐georiënteerd programmere bij voorkeur met complexe applicaties.
  • Ervaring met Ruby/Ruby on Rails, rvm (je kan met verschillende versies werken), Javascript, Linux, MySQL, HTML/CSS, git.


Werker
We zoeken zowel ervaren ontwikkelaars als talenten die zich bij ons willen doorontwikkelen tot senior programmeurs.

Wij bieden
Een fulltime functie met goede arbeidsvoorwaarden in een zelfstandige, levendige, no-­nonsense en commerciële werkomgeving. Bij ons krijg je de kans om veel te leren, je zal naast het onderhouden van de huidige applicatie zelfstandig nieuwe onderdelen van de applicatie gaan ontwikkelen. Wij zorgen voor een goede begeleiding.

Eerste contract: 8 maanden, daarna verlenging.