Back to Careers

Department

Technical and Operations

Location

Houten

Job Information

Wie ben jij?
Ben jij een talentvolle Junior/ Medior / Senior systeembeheerder die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Werk jij graag aan verschillende projecten? Vind jij een persoonlijke aanpak van de werkgever ook belangrijk en wil jij gewaardeerd worden om jouw talenten?Ben jij toe aan de volgende stap in jouw IT carrière?
Dan is deze functie als Windows Systeembeheerder wat voor jou! Als zelfstandige en proactieve systeembeheerder maak je onderdeel uit van het moederbedrijf, maar jij zal opdrachten voor langere tijd uitvoeren bij onze relaties.Wat ga je doen:
Jij bent onder andere verantwoordelijk voor de stabiliteit en continuïteit van de IT dienstverlening van onze relaties. De hardware, server en storageplatform hebben geen geheimen voor jou. Jij hebt aantoonbare ervaring met installeren en configureren en kan goed zelfstandig werken. De beheerprocessen met alle bijbehorende registraties zijn voor jou ook bekend terrein. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen project, maar kunt altijd rekenen op de steun van jouw collega's. Jij bent bekend met o.a. VMware, Hyper-V, Storage en Azure.


Waar moet je aan voldoen?
- Minimaal een afgeronde MBO informatica opleiding op niveau 4 of een vergelijkbare technische studie;
- MCSA of MCSE (2012 of 2016) gecertificeerd;
- Aantoonbare professionele en relevante werkervaring als systeembeheerder;
- Uitstekende kennis van hardware en veel voorkomende desktop server software;
- ITIL Foundation en kennis en ervaring met projectmethodieken zoals Prince2 is een pré;
- Bereidheid om 'stevig' de techniek in te duiken en bij te leren;
- In bezit van een geldig rijbewijs B en bereidheid tot reizen;
- Goede kennis van zowel de Nederlandse en Engelse taal.Wat bieden we?
Een afwisselende baan bij een groeiende organisatie die staat voor kwaliteit. Wij bieden een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, extra vergoedingen en natuurlijk een goed marktconform salaris. Verder bieden wij jou de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling zowel via trainingen als opleidingen en hebben regelmatig actieve en vooral gezellige teamuitjes.meer informatie?
Neem dan contact op met Bert van Riel 06 - 250 810 07