#298 Full Stack Developer

de baan

IT is een modern ambacht en jij bent daarin een absolute vakman. Als je vrienden of collega’s er niet meer uitkomen, word jij er bij gehaald. Jij weet niet alleen hoe je de technieken moet gebruiken maar begrijpt ook hoe het werkt. Je bent geen purist maar weet hoe je perfectionisme moet balanceren met pragmatisme. Daar waar anderen achter hun bureau blijven zitten, help jij jouw collega’s; ook zij die IT als moeilijk maar onmisbaar vinden. De sleutel tot het creëren van geweldige oplossingen is het begrijpen van de behoeften van de klanten. Samen met hen en je team ontwikkel je oplossingen die elegant en niet onnodig complex zijn. Als er technische dilemma’s zijn, gaat jouw bloed sneller stromen want waar anderen de nadruk op de uitdaging leggen, zie jij al contouren van een oplossing.

het contract

Als je bij ons komt werken, betekent dit dat we in jou geloven en overtuigd zijn van de successen die we samen gaan behalen. Daar hoort natuurlijk een contract voor onbepaalde tijd bij om zo onze commitment in jou te laten blijken. Hier hoort een proeftermijn van 2 maanden bij.

het sollicitatieproces

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Dan willen we graag met je kennismaken. We doen niet aan interviews; dat vinden we zo ouderwets. In een gesprek met vakgenoten praten we graag met je over gave technieken en wat ons vak zo leuk maakt. Is er van beide kanten een klik? Dan volgt het moeilijkste gesprek; we gaan het niet hebben over techniek maar over jou. Wie ben jij? Wat zijn je ambities? We hebben allemaal dezelfde vraag te beantwoorden; hebben we een persoonlijke klik? Als we daarvan overtuigd zijn, gaan we graag met je in gesprek om je een aanbieding te doen waarvan jij blij wordt. Eerst in excel en daarna in een contractvoorstel.

Van nieuwe technieken en paradigma’s schrik je niet. Ook bij jouw klant weet je snel hoe de hazen lopen en hoe je waarde kan toevoegen. Je beschouwt het vak van consultant als hoe elke moderne IT-er zou moeten zijn; technisch, communicatief, teamspeler en gedreven.

Naast je vak, heb je natuurlijk een leven waarvan je de balans goed bewaakt. Je hebt een sociaal leven waarin vrienden en familie een belangrijke rol spelen. Je hebt hobby’s en activiteiten om te ontspannen of juist in te spannen. Ben jij die persoon of wil jij die persoon worden?

over jou:

• Minimaal hbo denk- en werkniveau
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
• Jij wil graag meerdere bedrijven van binnen zien en verschillende bedrijfsculturen ervaren
• Je hebt ervaring met Typescript/ React/Angular/Vue
• Je hebt ervaring met Python/Node.js
• Je hebt affiniteit met GIT, CI/CD en AWS/Azure

Over de compensatie

• Salaris €3.500-€6.000 afhankelijk van jouw ervaring
• Een aantrekkelijke bonusregeling wanneer je al je uren maakt
• Mobiliteit: reiskostenvergoeding, e-bike, leaseauto of een OV-business card
• 25 vakantiedagen
• Een werklaptop: Apple MacBook of Windows
• Een comfortabele werkplek met zit/sta bureaus
• Maandelijks leuke teamuitjes: Boardgamenights, borrels, workshops en een zomer- en winterevent
• Pensioenregeling
• Er is een opleidingsbudget beschikbaar van €3.000 voor opleidingen, conferenties en workshops

Doorgroeimogelijkheden

Wij zijn gecommitteerd aan jouw carrièreverloop. Je kan bij ons verschillende kanten op groeien: technische verdieping waarmee je kan groeien naar Solution Achitect, Tech Lead en zelfs CTO. Wil je juist meer de mensen kant op? Dan kan je team lead worden. Vanaf het interview proces willen we weten waar jij over 5 jaar wil staan en daar gaan we samen aan werken. In een plan kijken we naar de kennis die je nodig hebt maar ook de rollen, activiteiten en de soorten klanten. Wat als je je bedenkt? Geen probleem bij ons want wij snappen dat niets vast staat in het leven.

Daar houdt het echter niet op; wanneer een team groot genoeg is, wordt het een eigen bedrijf (binnen de groep). Je kunt dan partner of CTO worden en ga je samen met ons ondernemen waarbij wij zaken zoals bijvoorbeeld finance, operations en legal door de gezamenlijke backoffice laten doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *